Nieuws  
 

welkom

nieuws

behandelingen

technieken

prijslijst

certificatie

trivia

privacy

contact

 

 

 

 

 

8 juli 2019: Pedicuresalon "Hellen" wordt Medisch pedicuresalon "Hellen"  
 
Een nieuwe mijlpaal is bereikt. Na het volgen van de opleiding, een intensieve studie, succesvolle examens is het moment aangebroken om mijn diploma "Medisch pedicure" te tekenen en in ontvangst te nemen, Dat betekent voor u en uw voeten dat ik aan het, toch al uitgebreide behandelingen pakket, behandelingen kan en mag toevoegen. Daardoor kan ik nu totaalzorg aanbieden. Door het verplichte bij- en na scholingstraject bent u nu en in de toekomst verzekerd van de meest optimale zorg voor uw voeten. Wat niet gaat veranderen: de persoonlijke aandacht voor u en uw voeten.

En dat mag iedereen weten!

15 september 2019 loon naar werken: het diploma in ontvangst nemen

 
1 april 2019: wij zijn verhuisd
 

Het nieuwe adres is:

Parksingel 34
8256 GB  Biddinghuizen

 

  Trots op de nieuwe praktijk
U nadert de nieuwe praktijkruimte
Tadaaa, hier is hij dan! De nieuwe praktijkruimte.
 
Voorjaar 2019: verhuizing
   

Wij gaan verhuizen.

Zo'n verhuizing heeft heel wat voeten in aarde!

 

Van oude naar ..... nieuwe voordeur: 100 meter!

Er wordt aan gewerkt, maar er moet nog heel wat gebeuren (wordt vervolgd).

 

Einde jaar 2014: veranderingen in zorgverzekering

 

In 2015 vindt er een aantal wijzigingen plaats voor mensen met diabetes. De voetzorg wordt opgedeeld in 4 zorgprofielen. Hierbij geldt dat hoe hoger het zorgprofiel is, hoe meer voetzorg noodzakelijk is. Het vaststellen van het zorgprofiel gebeurt onder verantwoordelijkheid van de behandeld arts. Die kan het uitbesteden aan andere zorgverleners , bijvoorbeeld een diabetisch verpleegkundige of een praktijkondersteuner.

 

Behandelingen in zorgprofiel 1 worden, afhankelijk van de  polisvoorwaarden in uw zorgverzekering, uit de aanvullende verzekering vergoed.

 

Voor behandelingen in zorgprofielen 2, 3 en 4 wordt u eerst doorverwezen naar een podotherapeut. Uw voeten worden nauwkeurig onderzocht en dan blijkt hoeveel behandeling er nodig is door een pedicure. Er is nauw contact tussen de podotherapeut en de pedicure. De zorgverzekering vergoedt vanuit de basisverzekering de voetzorg die uitsluitend uitgevoerd mag worden door een gecontracteerde pedicure.

 

Behandelingen die buiten het zorgprofiel vallen, dienen, zoals gebruikelijk, contant betaald te worden en komen niet voor vergoeding in aanmerking.