Privacyverklaring  
 

welkom

nieuws

behandelingen

technieken

prijslijst

certificatie

trivia

privacy

contact

 

 

 

 

 

Ik respecteer de privacy van mijn cliŽnten. Om die reden verzamel ik alleen gegevens die nodig zijn om de dienstverlening aan u te optimaliseren. Die gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen, die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. De AVG is de Nederlandse uitwerking van de Europese General Data Protection Regulation (GDPR).

Welke gegevens verzamel ik en waarom?
Ik vraag om contactgegevens (naam, adres, mailadres en telefoonnummer). Dit om  contact met u te kunnen opnemen, afspraken voor een behandeling in te plannen en uit te voeren. Daarnaast stelt de belastingdienst eisen aan mijn financiŽle administratie, waardoor ik gegevens moet bewaren. Als u mij een e-mail stuurt wordt die e-mail bewaard zo lang dat nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan en dan gewist. Datzelfde geldt trouwens ook voor alle andere gegevens.

Website
Op de website worden algemene bezoekersstatistieken bijgehouden. Daarin worden het IP-adres van uw computer, het tijdstip van uw bezoek en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt geregistreerd. Deze gegevens  worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Ik kijk nooit naar die statistieken en kan ze jammer genoeg ook niet uitzetten. U heeft in elk geval de garantie dat ik niets met de herleidbare gegevens van bezoekers doe. De website plaatst geen cookies.

Facebook
Op de website is een link naar de pagina van Pedicuresalon Hellen op Facebook. Op deze pagina van Facebook plaats ik nieuws, dat te melden is over de praktijk. U mag daar uiteraard op reageren. Graag zelfs, maar u bent zelf verantwoordelijk voor uw reacties. Ik heb geen invloed op de wijze waarop Facebook met uw en mijn privacygevoelige informatie omgaat. Daarvoor verwijs ik u naar het privacybeleid van Facebook.

Aanpassingen privacyverklaring
Het kan zijn dat er door veranderende wetgeving en/of voortschrijdend inzicht aanleiding is om deze privacyverklaring aan te passen. Zodra dat het geval is behoud ik me het recht voor deze verklaring te wijzigen. Wijzigingen zullen op deze website worden bekendgemaakt.